Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

08 . Jul, 2010 a les 11:48
2494 reproduccions
Obrim aquest butlletí de dijous amb la crida que la plataforma La Cala decideix fa a la participació a la manifestació del 10 de juliol convocada per Òmnium Cultural en protesta pels retalls a l'estatut. També us parlem, seguim a La Cala, de l'ensurt que es va endur el conductor d'un turisme en incendiar-se el motor del seu cotxe a l'entrada de l'aparcament de les escoles velles. A comarques, comencen parlant-vos de política perquè CIU i PP reclamen al Govern que ajorni l'aprovació definitiva de la Llei de Vegueries. També us informen que l'ajuntament de Tortosa tanca el 2009 amb una desviació del 0.6% sobre el pressupost. També sabem avui que el Govern comprarà finalment les instal·lacions de Lear a Roquetes per un 1.65 MEUR. Pel que fa a l'incendi d'Horta, ara, la germana d'un dels cinc bombers morts, presenta una crònica de la tragèdia per homenatjar-los. A la informació econòmica us expliquem que el BBVA considera que les Terres de l'Ebre han de basar el seu creixement en el turisme, l'energia i l'agricultura. Tanquem el bloc comarcal amb la rebuda que han fet a Tortosa a tres ciclistes murcians que recorren 1000 km en dotze dies per difondre la lluita contra el Parkinson. I tornem a La Cala per parlar-vos de la cloenda del campus de futbol base Barça-Sport-La Cala.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007