Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

01 . Jun, 2010 a les 13:30
2150 reproduccions
Obrim l'actualitat d'aquest dimarts amb la campanya per apropar el nou sistema de reciclatge a tots els ciutadans de l'Ametlla ja que el dos de juny la recollida de la brossa es farà amb el nou sistema easy. I a comarques un hem informat que set dotacions de bombers treballaven aquest mati a una explosió en una planta d'assecatge a Tortosa, que s'ha donat llum verda a la constitució del govern territorial del Salut del Baix Ebre, que el Consell de seguretat Nuclear assegura que les centrals no provoquen càncer i que una noia de Xerta se salta un control de mossos anant beguda i en la fugida topa amb quatre cotxes aparcats al nucli urbà d'Amposta entre d'altres informacions. Als esports, us hem donat els resultats de les categories que encara estan en actiu del futbol escolar i federat.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 12
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007