Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar lidera el rànquing de reciclatge al Baix Ebre el 2013

21 . Oct, 2014 a les 12:00
per otomas a Ajuntament
2654 reproduccions
Després de la bona tendència dels darrers anys l'Ametlla de Mar ha estat un dels municipis que ha reciclat més de les TE del 2013 segons les dades de l'Agència Catalana de Residus fetes públiques el passat 10 d'octubre. De fet, l'Ametlla de Mar arriba a un percentatge de recollida selectiva de 67,59%; un índex similar al dels anys anteriors. Per tant, molt per sobre de la mitjana catalana que es situa en el 31%. Així a nivell de les TE veiem com l'Ametlla de Mar encapçala el rànquing en matèria de reciclatge al Baix Ebre. La segueix l'Ampolla amb un 64,15% de recollida selectiva. Per tant, per sota es troben molts municipis, més grans en nombre d'habitants, com la capital de comarca, Tortosa, amb un 26,49%. De fet, seguint les dades de l'Agència Catalana de Residus l'Ametlla de Mar és un dels municipis de més de 2.000 habitants que recicla més.

Des del consitori calero es destaca la voluntat de reciclatge de la població. D'altra banda, recordem que el 2010 l'Ajuntament va implantat al municipi el sistema easy de recollida selectiva. Fet que ha apropat el reciclatge als ciutadans. "Aquests resultats ens mostren que anem per bon camí i que el ciutadà ja ha fet seu el reciclatge. Per tant, estem molt satisfets",  Xavier Solé, Tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Del total dels residus municipals, al conjunt de Catalunya selectivament la recollida selectiva neta és d'un 31%, un 27,5% a les comarques tarragonines, i un 35,6% a les ebrenques, 4 punts per sobre de la mitjana.
 
Per comarques, la que té el percentatge més alt de recollida selectiva neta és la Terra Alta, que ha assolit el 48,70%. Per municipis, Miravet (75,1%).


respostes a "L'Ametlla de Mar lidera el rànquing de reciclat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007