Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

06 . Abr, 2010 a les 14:51
1863 reproduccions
Els alumnes de 3er d'ESO de l'institut comuniquen els números premiats en el sorteig de dos pernils, duts a terme a la Fira alternativa:
tires grogues: 9717
tires rojes: 1596

La Cala Gas comunica que aquest diumenge 11 d'abril organitza la primera botifarrada de l'any coincidint amb el començament de la temporada de moto GP, a les 9h del matí a la llotja del port pesquer per esmorzar. el preu es de 3€.

L'àrea d'esports de l'Ametlla de Mar comunica que aquest dissabte 10 d'abril hi ha el campionat intercomarcal de gimnàstica rítmica esportiva al pavelló poliesportiu municipal a partir de les 9h del matí.

La regidoria de Benestar Social, comunica que el despatx de serveis socials estarà tancat fins al 19 d'abril, per trasllat de les dependències al Casal d'avis.

La regidoria d'ensenyament comunica que dins el pla educatiu d'entorn organitza xerrades per a pares i mares de primària i secundària i altres persones interessades. Dilluns 12 d'abril a les tres i quart de la tarda al ies : hi haurà una xerrada sobre normes límits : els pilars bàsics d'una bona educació

La regidoria de cultura comunica que dintre la sisena mostra de teatre la Cala de l'Ametlla hi ha dues obres programades per aquest cap de setmana a la sala de la societat :
dissabte 10 d'abril a les 6h de la tarda l'obra el metge a garrotades de Molière representada pel grup de teatre de Falset
i per diumenge 11 d'abril a les 6h de la tarda es representarà el país de mai més ( Peter Pan) de Disney pel grup infantil del grup escènic de la societat.

El patronat municipal de turisme comunica que les visites guiades a les fortificacions per aquest cap de setmana estan previstes per aquest diumenge 11 a les 10h del matí, previa inscripció a l'oficina de turisme

La S.C.E.R de l'Ametlla de Mar comunica que la sessió de ball d'aquest dissabte 10 d'aril estarà amenitzada pel grup MedIterrani a partir de les 11:30h de la nit.

La regidoria de Formació informa que s'organitza un curs de balls caribenys per al proper trimestre abril-juny. Els interessats poden passar pel telecentre o trucar al telèfon 977457269.

La direcció general del medi natural recorda a totes les persones que vulguin cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar, que han de sol·licitar autorització a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.
Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles quan fa vent.


Si esteu interessats en tenir el DVD carnaval us podeu posar en contacte amb la cala ràdio ( el preu del dvd és de 5 €, previ pagament).

-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)

977 49 35 14 / 977 49 38 49

CAP provisional al carrer d'hort d'albacar, a ribes altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al 09 d'abril, A. Aytès


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari



Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007