Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els petits caleros de Colònies a Rasquera

09 . Set, 2010 a les 17:41 | 00:03:20
per gfigueres a La notícia del dia
3184 reproduccions
Des de la regidoria d'educació i joventut es va subvencionar el 50% d'aquesta estada per tal que el preu fos el més assequible possible.

L'estada a la casa de colònies "Ca Manxol" els dies 1,2,3 de setembre organitzada per l'Àrea de Joventut i el Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va ser tot un èxit. Els 30 petits caleros d'entre 6 i 12 anys que hi van participar, van poder gaudir d'aquests dies a Rasquera on van fer activitats com rebosteria tradicional, brossat i pa, treballar a l'hort i aprendre la fauna i flora del bosc Mediterrani. També van fer jocs per practicar la seva destresa com tir amb arc i esports més clàssics com natació a la piscina i gimnàstica a l'aire lliure. Les nits es van reservar per fer una gimcana amb llanternes pel bosc i per ballar a la discoteca.

Un lloc conegut
Des del consistori calero es va escollir la casa "Ca Manxol" perquè els petits durant l'any ja hi havien realitzat alguna activitat i, per tant, ja els era familiar. A més, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es van obtenir molt bones referències dels professionals d'aquesta casa de colònies, en la que es fan moltes activitats, per part de les professores i els professors del Col·legi Públic Sant Jordi de la vila que ja havien acompanyat als petits en sortides a "Ca Manxol".

Conciliar la vida laboral i familiar

Joan Pere Gómez i Comes, regidor de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, explicava que "en acabar-se les activitats d'estiu al mes d'agost, molts pares i mares es quedaven penjats perquè continuen treballant. Van pensar que les colònies a Rasquera era una magnífica idea, com hem pogut comprovar per l'alegria dels crios a la tornada. Han après enmig de la natura i nosaltres estem molt contents d'haver pogut atendre aquesta demanda". El preu va ser molt econòmic, 60 euros pels tres dies, perquè la regidoria d'Educació i Joventut va subvencionar el 50% d'aquesta estada.


respostes a "Els petits caleros de Colònies a Rasquera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 710,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007