Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

25 . Feb, 2010 a les 13:00
2493 reproduccions
La tonyina roja torna a ser protagonista aquest dijous a l'Ametlla de Mar. D'una banda, Francesc Callau destaca en la seva crònica política d'aquest dia, extracte del programa Parlem-ne, les declaracions de Jordi Gaseni, respecte al suport que el seu partit dona a l'activitat pesquera de la tonyina roja de l'encerclament. D'altra, hem sabut avui que la comissió parlamentària de Medi Ambient, Agricultura i Pesca va aprovar ahir de forma unànime una proposició no de llei de Convergència i Unió instant al Govern espanyol a defensar a la Unió Europea la continuïtat de la pesca de la tonyina roja en totes les seves modalitats. Del bloc comarcal, destaquen avui les cròniques de successos perquè a Alcanar un jurat popular ha declarat culpable l'acusat de matar un home en un camp d'oliveres i a Amposta ha mort un dels ferits en l'accident entre una furgoneta i un cotxe a Amposta que va ocórrer ahir.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007