Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Molí dels Avis i "la Llotja" representants de la cuina calera a EbreGourmet 2010

18 . Nov, 2010 a les 08:32
per admin a Turisme
1640 reproduccions
El dies del 23 al 25 d'octubre Deltebre va ser l'escenari de la quarta edició d'Ebre gourmet, la fira gastronòmica de les terres de l'Ebre, que enguany, sota el lema: el producte i la seva elaboració, vol donar a conèixer i promocionar els productes típics de la cuina de les Terres del'Ebre. Durant la fira es porten a terme conferències, presentacions i demostracions gastronòmiques per part de professionals de la gastronomia de les nostres comarques.

L'Ametlla de Mar va estar representada per dos Restaurants locals: El Molí dels Avis (amb la col·laboració del Grup Balfegó), que el dissabte per la tarda va fer un taller de cuina elaborant dos plats amb la tonyina com a ingredient principal, arròs amb tonyina, ostres del Delta i pinyons i l'entrepà de tonyina sense pa farcit de vieira; i el Restaurant la Llotja que el diumenge va fer un taller elaborant també dos plats, sardines marinades amb aigua de mar, vinagreta de gerds i torradetes amb tomàquet i arròs amb espinacs, fesols i galeres.


respostes a "El Molí dels Avis i "la Llotja" representants d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007