Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Molí dels Avis amb moltes opcions en el concurs de Millor Restaurant de la Província

13 . Oct, 2010 a les 10:13 | 00:02:42
per gfigueres a La notícia del dia
2711 reproduccions
El restaurant de l'Ametlla de Mar el Molí dels Avis, va passar dijous 7 d'octubre a la nit una prova de foc davant d'una quarantena d'aficionats i entesos gastronòmics procedents de l'Associació de Gourmets de Tarragona.

El Molí dels Avis ha estat seleccionat entre un selecte grup de restaurants de la demarcació de Tarragona, que opten a la distinció de millor restaurant de la província. Emili Mateu Morelló, president d'aquesta entitat que integren 60 associats i que es va crear ara fa 14 anys, explica que, "tenim dos objectius, en primer lloc promocionar la gastronomia de la província de Tarragona, i avui hem vingut al que creiem que serà un dels millors sopars d'aquesta temporada. L'altre objectiu es la relació mútua entre els nostres membres, ja que som empresaris, professionals i gent que estimem la gastronomia i en volem gaudir, i la nostra manera de fer-ho es escollint els millors restaurants".

El menú que va preparar el xef del restaurant El Molí dels Avis, Josep Margalef, va tenir com a denominador comú, la utilització dels productes locals i comarcals, "donat que busquem el que ara se'n diu quilòmetre 0, productes de casa, d'aquí de La Cala i del nostre territori, començant per la tonyina i el peix en general, passant per l'oli d'oliva o fins i tot un postre com la mel i mató feta aquí, el nostre referent és el producte autòcton. Es un orgull que ens hagin escollit per entrar al concurs i vinguin a casa nostra".

Aquest menú estava format per Ostres del Delta en tempura, Cullereta de tàrtar de tonyina roja Balfegó, mini entrepà de tonyina roja Balfegó sense pa farcit de vieira, llagostins de la Cala sobre llit de sal i per finalitzar un suquet de peix de La Cala amb llagostins, escamarlans, rap i cloïsses del Delta amb una base de patata i fumet de peix i postres de brownie de xocolata amb mel i mató de l'Ametlla de Mar.

Després del sopar, tots els comensals van coincidir en que el Molí dels Avis te moltes i serioses opcions de ser escollit com a Millor restaurant de la província, tot i que de moment, caldrà esperar unes setmanes per saber el veredicte.


respostes a "El Molí dels Avis amb moltes opcions en el conc..."

Maria Jose
16 . Oct, 2010 a les 21:34

Que puc del Restaurant " El Moli dels Avis" a part de que son els meus cunyats, nosaltres sempre tenim el privilegi de quan surt una cosa nova, ho catem tot, aixi que tot ho trovo bó....enhorabona, l'important es arrivar on esteu sigueu primers ò segons...els que van a menjar al vostre com diem entre nosaltres, tenen paladar.....MOLTES FELICITATS

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007