Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

15 . Nov, 2010 a les 08:14
2016 reproduccions
A l'Informatiu del 15 de novembre obrim amb la notícia que el Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat 11 plans d'ocupació a l'Ametlla de Mar. També us hem parlat de la detenció de dos persones de nacionalita magrebíe per agressió a propietaris i clients en un bar de la població. Pel que fa a comarques, la informació és eminentment polític. Estem en plena campanya electoral. Felip Puig diu a Tarragona que Felip Puig no veu adequat cap partit per tancar un pacte de govern si CiU guanya les eleccions sense majoria. I Sergi de los Rios (ERC) posa com a condició l'aplicació de preus justos per a la pagesia per pactar amb altres partits. També Hortènsia Grau (ICV-EUiA) remarca a Tarragona que la prioritat del partit és generar un pla per a la creació d'ocupació. Als successos moren dos persones en un accident que es va produir a la C-12, a Flix, quan un camió de pinso va bolcar i va esclafar dos vehicles. La PDE s'uneix a la protesta contra l'embassament de Yesa, una nova amenaça per a l'Ebre. I per últim , el primer equip derrota al Pinell per 0-2.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 843,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007