Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fil directe

20 . Gen, 2010 a les 12:00
1909 reproduccions
L'Alcalde Andreu Martí va deixar clar el posicionament contrari de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a la ubicació del magatzem centralitzat de residus radioactius a les Terres de l'Ebre. Així mateix va explicar que s'està treballant en un calendari d'actuacions al Centre d'Interpretació de la Pesca i va respondre als suggeriments dels ciutadans que van trucar al programa. Per últim va fer públics alguns detalls de la Festa de la Candelera, com el nom del pregoner, que serà, Germà Bel, doctor en Economia per la Universitat de Barcelona, màster en Economia per la University of Chicago, economista de contrastada reputació, a més d'explicar l'eliminació del dinar d'autoritats del Dia de la Candelera en favor d'abaratir el preu de l'abonament.


respostes a "Fil directe"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007