Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Calafat en festes

09 . Ago, 2009 a les 00:00
1789 reproduccions
Sota el lema Calafat en Festes, es va celebrar una sèrie d'activitats a aquesta urbanització calera amb gran afluència de públic de totes les edats.

Aquestes van ser organitzades per la AA.VV. de Calafat amb el recolzament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. La urbanització va viure durant els dies 7, 8 i 9 d'agost, tot un seguit d'activitats pensades per els veïns de Calafat i de la resta del poble. Amb més de 10 activitats i tot un carrer tancat al trànsit, s'ha volgut representar l'entusiasme d'una urbanització i de la seva Associació de veïns per convertir la festa d'estiu, en una de les festes de referència a L'Ametlla de Mar.

D'aquesta manera, a aquestes festes, s'ha fet que la urbanització visqui des d'un concurs de fotografia paisatgística, exposició d'arts calafatenys, concerts, futbol sala per a totes les edats, animació per els menuts, IV Campionat de petanca, dues bicicletades populars, i a destacar, el II Open Ametlla de Mar de Pàdel.

El primer acte d'aquestes festes va ser la inauguració de la Plaça de Roberto. Va tenir molta afluència veïnal. Destaca que hi va assistir el regidor de Medi Ambient, Xavier Llambrich, i el regidor de relacions amb les urbanitzacions, Joan Pere Gómez i Comes, que va dedicar una paraules als familiars i amics d'aquest veí tan estimat que va donar vida als seus carrers i al qual se li ha dedicat una plaça on està ubicada l'ermita de la urbanització.


respostes a "Calafat en festes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 177
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007