Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa el nou pla de seguretat de l'Ametlla de Mar

02 . Des, 2009 a les 17:31
2741 reproduccions
Pel que fa al nou pla de seguretat s'ha acordat que els Mossos d'Esquadra continuaran a l'Ametlla. Els agents comptaran amb dos despatxos a les instal•lacions de la Policia Local. D'aquesta manera es continuarà mantenint l'acció directa a la zona amb un sistema d'atenció al públic pels matins. Així ho explica, Xavier Llambrich Bono, regidor de Governació i Seguretat Ciutadana: “Continuarem tenint la presència dels Mossos d'Esquadra, mantindran un sergent i uns agents destinats a la nostra comissaria, tal i com s'havia fet aquest estiu. No hi haurà una dotació extra de patrulles al carrer però sí continuarà l'atenció al públic per tal que els ciutadans no s'hagin de desplaçar cap a Tortosa”. Aquest operatiu d'hivern es mantindrà fins l'estiu vinent. Per fer front a la temporada d'estiu 2010 es realitzarà una prèvia junta de seguretat. Balanç positiu Durant la reunió, també, es van valorar algunes de les dades facilitades pels Mossos que feien referència a l'actuació conjunta de la Policia Local i Mossos durant el període de tres mesos del passat estiu. Pel que fa als delictes coneguts locals es va detectar un augment durant el mes de juliol. Tot i això, durant els mesos posteriors es van anar reduint fins ajustar-se a la mitjana anual de vora 20 delictes mensuals durant el setembre. Segons els Mossos aquest augment de delinqüència concentrat al mes de juliol pot ser per dos motius. Un, que els delinqüents al detectar el dispositiu de seguretat amplien la zona d'acció. I l'altre, que els propietaris de segones residències denuncien els robatoris quan arriben a la vivenda al mes de juliol. Tot i que moltes vegades no es coneix amb exactitud quan ha tingut lloc l'incident. Pel que fa a les faltes conegudes evolucionen de forma proporcional a la població estacional. A més població, més faltes. Tot i que les dades revelen un índex baix durant l'estiu. En canvi, el 80% dels delictes són contra el patrimoni. És a dir, robatoris a habitatges, cotxes, entre d'altres. Afortunadament, segons els Mossos no s'ha detectat cap robatori amb intimidació. D'altra banda, hi ha hagut detencions en molts pocs casos. Aquesta reducció ha estat gràcies a la feina preventiva dels cossos policials i a que el turisme que visita l'Ametlla no té un perfil conflictiu. Finalment, cal destacar que la policia local va atendre 1.864 intervencions durant l'estiu. Aquestes són fruit d'una impecable atenció al públic, la majoria per via telefònica, que ha permès actuar amb rapidesa.


respostes a "En marxa el nou pla de seguretat de l'Ametlla d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007