Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els serveis d'Atenció al Ciutadà i Recaptació amplien el seu horari

02 . Oct, 2009 a les 14:54
2484 reproduccions
L'ampliació horària s'ha fet perquè les persones que per motius laborals o d'altre índole no puguin fer les seves gestions al mati, ho facin les tardes de dijous, de cinc a vuit.

A partir del pròxim dijous 1 d'octubre els serveis d'Atenció al Ciutadà i Recaptació amplien el seu horari i estaran oberts al públic, precisament, tots els dijous, els matins, com sempre, de 9 a 2, i a les tardes, de 5 a 8. El motiu d'aquesta ampliació horària és que les persones que per circumstàncies laborals o d'altre índole no puguin fer les gestions burocràtiques que necessiten, ho facin a les tardes. L'alcalde de L'Ametlla de Mar ens explicava que "aquesta ampliació horària consisteix en que les oficines d'Atenció al Ciutadà i Recaptació obriren dijous a la tarda amb l'objectiu de donar servei a persones que per motius laborals com ara els pescadors o perquè estan enfeinades al mati com les mestresses de casa no poden passar als matins. Són molts els col·lectius que no disposen de temps al mati perquè han de fer altres coses i els hi coincideix l'horari amb l'horari del consistori. En definitiva, el que volem és millorar i donar cobertura a tots els ciutadans de La Cala".

Tanmateix, Andreu Martí va voler aclarir que aquesta ampliació horària no suposa cap cost addicional per a les arques de l'ajuntament que, com totes les administracions, viuen un període de contenció per fer front en la mesura del possible a la crisi. El que s'ha fet és redistribuir l'horari dels treballadors d'aquests dos serveis que en principi es tornaran entre ells per atendre al públic dijous a la tarda sense que hi hagi cap necessitat de pagar-los hores extra. La qual cosa, raonava l'alcalde, demostra que la millora dels serveis per donar més cobertura als ciutadans no és incompatible amb la recessió econòmica.


respostes a "Els serveis d'Atenció al Ciutadà i Recaptació a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 872,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007