Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut pateix un robatori i saquegen direcció i secretaria

25 . Set, 2017 a les 11:00
per drodriguez a La notícia del dia
2718 reproduccions
Una setmana després d'iniciar el curs, l'Institut Candelera ha estat víctima d'un important robatori, on els lladres han saquejat la direcció i la secretaria del centre en busca, aparentment, de diners. Se sospita que va ser dissabte a la matinada, quan els delinqüents van accedir per una porta posterior a l'edifici, inhibint les alarmes i les càmeres de seguretat.

Un cop a l'interior van registrar el despatx de direcció i del cap d'estudis, secretaria i consergeria, departaments, la cantina i menjador, els laboratoris i els magatzems. Els lladres van endur-se centenars d'euros en metàl·lic i una càmera de fotos. Però van deixar un rastre amb portes trencades, armaris buidats i tota la documentació per terra.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat la investigació per determinar-ne el motiu i els autors, i de moment no es descarta cap hipòtesi. La policia científica treballava aquest matí recollint proves. Tot i l'ensurt que ha suposat, el centre educatiu funciona en total normalitat en la part d'ensenyament. S'espera que a mitjan setmana, la part administrativa del centre recuperi la normalitat.respostes a "L'Institut pateix un robatori i saquegen direcc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 3164,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007