Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Plaça Nova acollirà aquest divendres la Demostració de Gimnàstica Rítmica

23 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1414 reproduccions
Entre l'activitat esportiva d'aquesta setmana, destaca la Demostració de Gimnàstica Rítmica que tindrà lloc el divendres dia 25 d'agost a partir de les 22.30 h a la Plaça Nova.

A la demostració, es podran veure les evolucions de totes les participants al campus de gimnàstica d'aquest estiu i per tant, coreografies de diversos nivells, donat que igual que hi ha gimnastes que porten al campus des de primers de juliol, n'hi ha que en porten 10 dies.

Per completar la demostració, està previst que hi participin les gimnastes de la Secció de l'Àrea Municipal d'Esports que habitualment participen en competició, ja sigui de la Federació Catalana com dels Jocs Esportius Escolars. Per a l'ocasió, s'ha creat una coreografia conjunta amb la banda sonora de la pel·lícula "Grease".

Tere Llambrich, coordinadora de la secció a l'AME, explica que «és una nit molt bonica, un esdeveniment diferent, ja que la rítmica s'ha de fer dins d'un pavelló, però el fet de treure-ho al carrer, amb tota la gent al voltant i el caliu que hi ha, amb les gimnastes tan prop, li dóna un caire molt especial».

Per la seva part, Tere Llambrich ha fet un bon balanç del campus, al que han assistit 20 participants entre gimnastes habituals i altres que ho feien per primera vegada. De fet, Llambrich destaca que «hem hagut de tancar places i per desgràcia, hem hagut de dir que no a alguna xiqueta, però de cara a l'any que ve mirarem si podem ampliar les places i que tothom pugui gaudir de l'activitat». 

«Hi han participat nenes que no han fet mai aquest esport i volen provar-ho, ja que el campus és més lúdic i no tant perfeccionista, i alhora hem donat l'opció a les gimnastes que estan tot l'any fent rítmica que tenen un cert nivell, que no estiguin dos mesos aturades i que tinguin l'opció de poder mantenir la flexibilitat i el nivell tècnic. Tant unes com les altres han gaudit d'un campus més recreatiu i no tant específic» ha afegit Tere Llambrich. 

Les gimnastes de la Secció, tot i haver descansat un parell de setmanes, ara s'estan preparant per l'inici de la competició durant el darrer trimestre de l'any en la modalitat de conjunts, i amb l'objectiu clar de classificar-se pel Campionat d'Espanya.


respostes a "La Plaça Nova acollirà aquest divendres la Demo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007