Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar dóna més de set tones de roba usada a Humana per a dotar-les d'una finalitat social

18 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
533 reproduccions
La fundació Humana ha recollit 7.821 kg de tèxtil usat a l'Ametlla de Mar durant el primer semestre de l'any. Aquesta xifra confirma la tendència a l'alça de la reutilització del residu tèxtil, la fracció recollida selectivament amb més potencial d'aprofitament, per sobre del vidre, el paper o el plàstic.

Les donacions al municipi representen un augment del 3,53% respecte al mateix període de l'any anterior (7.554 kg), i la reutilització de la roba ha evitat l'emissió de 24 tones de CO₂, en no ser enviades per a incinerar.

Humana hi té instal·lats sis contenidors on els ciutadans dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

La Fundació treballa dia a dia perquè la recollida selectiva de roba usada i la seva preparació per a la reutilització es consolidin com a part fonamental de la gestió de residus. A Catalunya, l'entitat sense ànim de lucre ha recollit 2.430 tones de gener a juny, un 4,58% més que al mateix període de l'any anterior (2.324 tones).


respostes a "L'Ametlla de Mar dóna més de set tones de roba ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007