Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Humana recull 15 tones de tèxtil usat el 2015 a l'Ametlla de Mar

19 . Feb, 2016 a les 13:47
per gfigueres a La notícia del dia
983 reproduccions
Concretament, aquesta Fundació va recollir 15,215 quilograms de tèxtil usat a la població durant l'any passat, una xifra que representa un augment del 4% respecte a l'any anterior que va ser de 14,667 quilograms. Humana té instal·lats sis contenidors on la ciutadania hi pot dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitza i als quals se'ls hi dóna una segona vida.
"Estem molts agraïts als veïns de l'Ametlla de Mar per la seva generositat" explica Joan Carles Montes des d'Humana Fundación Pueblo para Pueblo, destacant que l'augment del 4% "signfica que cada cop som més conscients de la importància de reutilitzar i de donar-li un segon ús a les coses". En la mateixa línia parla la regidora de Benestar Social, Mayte Puell, que considera que "la quantitat de roba donada supera les nostres expectatives i estem molt contents amb la solidaritat dels caleros".
La recollida de roba és un servei gratuït per al municipi i significa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans. En global, Humana disposa a Catalunya de 1.450 contenidors, que l'any passat van recollir 4.490 tones de tèxtil usat. "Una roba que nosaltres classifiquem i li donem una destinació bé sigui la reutilització o bé un reciclatge" detalla Montes.
Humana Fundación Pueblo para Pueblo és una organització no governamental per al desenvolupament que des de 1987 promou la protecció del medi ambient i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda social a Catalunya. Tots els recursos generats amb l'activitat de recollida i valorització de la roba a Espanya es dediquen a la finalitat social de l'organització.respostes a "Humana recull 15 tones de tèxtil usat el 2015 a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 203,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007