Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Reparades les filtracions del pas soterrat de l'estació de trens

26 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
612 reproduccions
S'han acabat les males olors al pas soterrat de l'estació de trens. Els treballs de revestiment de la canonada d'aigües residuals, que creua la via del tren, van finalitzar la passada setmana eliminant els problemes de salubritat que, durant més d'una dècada, han patit els usuaris de l'R16 i els veïns del barri nord del municipi.

Entre les vies i el pas inferior, hi passa una canonada de clavegueram que s'ha deteriorat amb els anys pel pas dels trens, provocant esquerdes i porus de filtració. Això havia provocat que les aigües caiguessin pels murs. Després d'una primera inspecció, es va desestimar substituir-la per l'alta complexitat de l'operació.

Així doncs, s'ha optat per un revestiment interior que reforça la canonada existent. Un robot ha segellat els murs del conducte evitant que continuïn les filtracions. El cost de les obres les ha assumit directament l'Ajuntament perquè consideren que no es podia continuar amb aquestes males olors.

«Aquestes filtracions feien que no es pogués passar i era inhumà haver d'utilitzar aquest pas. Hem buscat recursos i hem mirat que alguna de les companyies se'n fes càrrec, però finalment hem cregut oportú assumir les despeses de l'actuació per tal de desencallar la situació, ja que ens vam proposar que aquest estiu no podia passar per alt», detalla l'alcalde Jordi Gaseni.

Ara, un cop feta aquesta reparació, el govern demanarà a Adif que assumeixi el manteniment d'aquest pas soterrat, fonamental per comunicar els veïns del barri nord amb la resta de nucli urbà.


respostes a "Reparades les filtracions del pas soterrat de l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007