Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dues caleres guanyen el concurs 'Jeunes Chefs' a Saint Tropez

30 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2317 reproduccions
Les caleres Gessamí Caramés i Ariadna Martí van guanyar, dissabte passat, el premi del concurs gastronòmic 'Jeunes Chefs' a Saint Tropez, en representació de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Les dues caleres es van enfrontar amb tres equips d'escoles provinents de Tunísia, Itàlia i Provença.

Amb una planxa, un fogó d'inducció i dues hores de temps, la Gessamí i l'Ariadna van haver de realitzar un menú amb verdures a la planxa d'entrants i peix a la planxa de plat principal. Però les limitacions no van ser cap obstacle per treure la seva millor cara culinària i captivar el jurat.

Els participants van anar al concurs sense saber ben bé amb el que es trobarien per cuinar. «Vam anar a cuinar sense saber exactament de què disposàvem. Els equips teníem els mateixos ingredients i tot era a la planxa, volien ressaltar la cuina a la planxa», comenta Martí.

«Sabíem que hauríem de fer peix, però fins al dia abans no vam saber la resta d'ingredients i les condicions que tindríem. Nosaltres vam fer-lo a la planxa, i crec que és el que va marcar la diferència, perquè la resta feien elaboracions com papillots», afegeix Caramés.

El concurs de gastronomia és el segon any que se celebra dins el marc de 'Voiles Latines à Saint-Tropez', un esdeveniment en el qual es duu a terme una carrera de veles llatines de tot el mediterrani i un seguit d'actes durant dos dies.


respostes a "Dues caleres guanyen el concurs 'Jeunes Chefs' ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 847,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007