Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La calera Gessamí Caramés, tercera millor barista de Catalunya

07 . Oct, 2016 a les 13:41
per gfigueres a La notícia del dia
2086 reproduccions
La tercera millor barista de Catalunya és la calera Gessamí Caramés, que ha aconseguit aquesta posició el dimarts al XIè Campionat de Baristes de Catalunya, celebrat a Vilafranca del Penedès. El Campionat de Baristes de Tarragona d'aquest 2016 es va celebrar el passat mes d'abril al centre de Cambrils, i Caramés hi va obtenir la primera plaça per segon any consecutiu. En segona posició va quedar Neus Faiges, que també ha participat al Campionat de Catalunya.

Fins a cinc participants més -a part de les dues de Tarragona, dos de Barcelona, un de Lleida i dos de Girona- són els que s'han vist les cares preparant quatre espressos, dos cappuccinos art, dues begudes d'especialitat amb alcohol i dues begudes d'especialitat sense alcohol en aquest onzè certamen de baristes.

Aquestes preparacions han anat acompanyades per tot tipus d'explicacions al públic i als cinc jutges que han valorat l'actuació de cada barista. En primera posició ha quedat la barcelonina Nuria Ruiz, que representarà a Catalunya a la final del Campionat Nacional de Baristes, que tindrà lloc del 23 al 26 d'octubre a Barcelona al Saló Hostelco.


respostes a "La calera Gessamí Caramés, tercera millor baris..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007