Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

08 . Gen, 2013 a les 12:32
1912 reproduccions
LA PEL.LÍCULA EN CARTELLERA D'AQUEST DIVENDRES 11 DE GENER 2013 A LES 22'00H ÉS : LA VIDA DE PI BASADA EN UNA NOVEL.LA FANTÀSTICA D'AVENTURES ESCRITA PEL CANADIENSE YANN MARTEL. RECORDEU QUE LA TAQUILLA OBRI A LES 21'30H.

CÀRITAS PARROQUIAL DE L'AMETLLA DE MAR DONA LES GRÀCIES ALS ESTABLIMENTS, ENTITATS, I A TOTES LES PERSONES QUE HAN COL.LABORAT I PARTICIPAT A QUE LA RECOLLIDA D'ALIMENTS, TANT ELS DEL GRAN RECAPTE COM  ELS DE LA CAMPANYA DE NADAL I REIS, HAGI RESULTAT UN ÈXIT A LA NOSTRA POBLACIÓ . GRÀCIES EN NOM DE TOTES LES PERSONES QUE PASSEN NECESSITAT AL NOSTRE POBLE.

LA REGIDORIA DE FORMACIÓ I TREBALL COMUNICA A TOTS ELS INTERESSATS EN REALITZAR ELS CURSOS D'HIVERN AL TELECENTRE,QUE ES PODEN PASSAR A APUNTAR ELS DIES LABORABLES, DE LES 9:00 MATÍ A LES 2:00H DE LA TARDA.

L'ÀREA DE TURISME US INVITA A PARTICIPAR DEL 13È CONCURS DE FOTOGRAFIA PAISATGÍSTICA DE LES TERRES DE L'EBRE, LES BASES LES PODEU CONSULTAR A L'OFICINA DE TURISME I A INTERNET: AMETLLAMAR.CAT/TURISME .
LES FOTOGRAFIES PARTICIPANTS ÉS PODEN PRESENTAR FINS EL DIA 18 DE GENER DE 2013.

CEM LA CALA INFORMA QUE FINS EL 1 DE FEBRER 2013 MATRÍCULA GRATUÏTA.
PER MÉS INFORMACIÓ: AL 977 10 38 97 O AL CEM  LA CALA.
PREPARA'T I RECUPERA'T PER FESTES !!!!!

L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR HA POSAT EN MARXA UN SERVEI PER A QUE ELS CIUTADANS PUGUIN ENVIAR QUALSEVOL INCIDÈNCIA QUE DETECTIN EN L'ÀMBIT DE LES INFRAESTRUCTURES, L'ESTAT DEL MOBILIARI URBÀ O LA SEGURETAT VIAL I CIUTADANA.
PER TAL MOTIU HA CREAT L'ADREÇA ELECTRÒNICA INCIDÈNCIES@AMETLLAMAR.CAT, TOT I QUE TAMBÉ ES POT TRUCAR PER TELÈFON EN HORARI D'OFICINA AL 977456000 EXTENSIÓ 1143.

LA DIRECCIÓ GENERAL DEL MEDI NATURAL RECORDA A TOTES LES PERSONES INTERESSADES, A CREMAR RESTES AGRÍCOLES, AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR,  HAN DE COMUNICAR-HO A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.

LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS EL dia 11 ÉS LA DE J.Borges A PARTIR DEL 12 ÉS LA DE A. Aytesrespostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 701,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007