Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Benestar Social assumirà 31.000 euros del cost anual del Centre Ocupacional per mantenir-lo obert

04 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1664 reproduccions
La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament i la Fundació Mercè Pla han arribat a un acord perquè el Centre Ocupacional del passeig Marítim continuï obert. En concret, el consistori aportarà 31.000 euros, a travès d'un conveni amb l'entitat aprovat dins la modificació pressupostària, per poder fer front al dèficit generat perquè no hi ha els usuaris suficients per complir amb les ràtios. 

Actualment, hi ha 10 usuaris al Centre Ocupacional de l'Ametlla de Mar quan per ser viable l'obertura, segons la mateixa Fundació, n'haurien de ser 16. Amb aquesta partida es farà front al sou d'una treballadora del centre, que no es podia assumir per part de l'entitat, i també es prestaran els serveis de neteja de les instal·lacions i de menjador.

«Per la voluntat de les dues parts que no volien tancar el centre i volien garantir la continuïtat del servei ha estat molt fàcil arribar en un acord. L'acord es plasma en un conveni de subvenció que es pot prestar a qualsevol entitat del poble, però en aquest cas, la subvenció va destinada a la Fundació Mercè Pla i és únicament per reduir el dèficit que com a Fundació tenien, perquè no s'arribava a la ràtio de l'usuari que requerien per a mantenir la viabilitat del servei. Estem molt contents, volíem fer tot el possible perquè el servei es quedés al poble i no marxés» ha explicat Mayte Puell, regidora de Benestar Social.

En concret, el servei de menjador que fins ara es prestava amb un càtering, ara se servirà des de la cuina del Casal d'Avis, guanyant en qualitat. A hores d'ara, la meitat dels usuaris atesos estan acollits a aquest servei, que mantindrà els mateixos preus. Puell explica que el menjador estarà organitzat per la mateixa Fundació, i que l'Ajuntament serà responsable de la cuina i neteja. Es vol «igualar la qualitat del menjar i superar-la perquè serà un servei que es prestarà al mateix moment, al menjador del Casal dels Avis. Estem acabant de negociar tots els detalls que comportarà prestar aquest servei i intentarem mantenir la quota que fins ara es pagava, mensual i igualitària. L'atenció dels usuaris formarà part de la Fundació».

La signatura del conveni, que es materialitzarà pròximament, posa les bases per garantir el funcionament de l'equipament donat que estipula casuístiques en cas de petites variacions d'usuaris, tot i que es podrà revisar en cas que hi hagués una variació considerable.


respostes a "La regidoria de Benestar Social assumirà 31.000..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007