Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acollirà les «Jornades pel canvi»

15 . Abr, 2016 a les 11:50
per gfigueres a La notícia del dia
915 reproduccions
El pròxim diumenge la Sala d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar serà escenari de les Jornades pel canvi, pensades per mostrar diferents projectes i iniciatives alternatives del territori amb l'objectiu de donar-les a conéixer i fomentar-les. Els temes que es tractaran seran relacionats amb els grups de consum ecològic, l'educació lliure o homeschooling, o els bancs del temps.

"Hi ha moltes iniciatives al nostre entorn que estan funcionant i que no les coneixem" explica Eli Bonfill, una de les organitzadores de les Jornades pel Canvi. "La idea és portar una visió externa per mostrar que hi ha altres maneres de fer les coses habituals que també poden ser enriquidores. L'objectiu és veure si a l'Ametlla de Mar podrien funcionar" comenta.

El programa de conferències arrencarà a les 10 h del matí, amb un debat sobre grups de consum ecològics i on participaran membres dels grups de Roquetes, La Vianda, de Xerta, Lo Farcell, i de la Serra d'Almos, Herbafam; i també es presentarà el grup de consum ecològic de la població, La Panera.

A partir de les 11.30 h del matí es podrà conèixer que és un banc del temps i l'èxit que ha tingut aquest banc a Salou i l'impacte a la població de la capital de la Costa Daurada. Després, al migdia, hi haurà un nou tema damunt la taula: l'educació lliure. En aquest cas, les alternatives en educació s'exposaran des de Lo Submarí Lila, d'El Milà, d'Arrels i Vincles, de Miami Platja, i de La Tribu del Gaià.

Per acabar les Jornades pel Canvi, als voltants de les 13.00 h, hi haurà una xerrada sobre la custòdia del territori i el voluntariat com a eina de conservació d'entorns naturals. Així, també s'aprofitarà per presentat el Grup de Voluntariat Ambiental de l'Ametlla de Mar. Les jornades es preveuen que finalitzin cap a les 14 h de la tarda.


respostes a "La Cala acollirà les «Jornades pel canvi»"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 927,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007