Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera present al Fòrum Jove d'Amposta

29 . Mar, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1792 reproduccions

Des d'aquest dimecres i fins dissabte, a Amposta se celebra el Fòrum Jove 2017, també conegut com el Saló de l'Ensenyament de les Terres de l'Ebre. D'entre els 57 expositors que s'hi troben al pavelló firal de la capital del Montsià, hi ha l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, situat a l'Ametlla de Mar.

Des del centre expliquen que esperen captivar nou alumnat del territori, perquè tot i ser el català el més present a l'Escola, encara hi falta presència ebrenca. El director de l'Institut, Miguel Sainz de Aja, espera que sigui «una bona oportunitat per poder donar-nos a conèixer». S'espera que hi passin 1.300 estudiants d'una trentena d'instituts de les Terres de l'Ebre.

En un estand, la Nauticopesquera presentarà informació de cadascun dels cicles formatius, tant de grau mitjà com superior, que ofereix. A més, «a part de la informació que aportin el professorat als interessats, també ho faran alumnes». «Hem implicat a l'alumnat perquè ells mateixos expliquin la seva pròpia experiència», afirma Sainz de Aja.


respostes a "L'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquer..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 43
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007