Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala instal·larà abans de l'estiu diferents punts de recàrrega de vehicles elèctrics

27 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1626 reproduccions
A finals del 2015, el ple va aprovar una modificació de l'ordenança municipal on els vehicles elèctrics, híbrids, i aquells que utilitzen, exclusivament com a combustible, el biogàs, gas natural comprimit, gas liquat, metà, metanol, hidrogen o derivats d'olis vegetals, reben una bonificació del 75% de la quota de l'impost municipal de vehicles.

Ara, l'Ajuntament farà un pas més i posarà en funcionament abans de l'estiu diferents 'electrolineres', les estacions destinades a subministrar corrent altern als vehicles elèctrics i híbrids, amb la intenció de fomentar la compra d'aquests tipus de vehicles entre la ciutadania i alhora reduir l'emissió de gasos.

La regidoria de Medi Ambient ha arribat a un acord amb una empresa, dedicada a la col·locació d'estacions de càrrega elèctriques, que s'encarregarà d'instal·lar aquests equips per les zones més cèntriques del municipi i on hi ha més pas de vehicles, incidint així en apostar per una mobilitat més sostenible a la població.

Una de les estacions estarà ubicada a l'entrada de la població, o al carrer Pau Casals o a l'avinguda Batlle Josep Pijoan, i l'altra al carrer Cala Joanet 'la Rambleta'. A més, la regidoria també té previst instal·lar en un futur, una 'electrolinera' al pàrquing de les Escoles Velles. S'està estudiant com serà el pagament, amb un cost simbòlic «no gens car».

La regidora Maria Marsal, creu que a escala turística «és important que la gent sàpiga que a l'Ametlla de Mar hi haurà punts de càrrega, perquè cada cop més la tendència és tenir cotxes elèctrics i híbrids». També ha explicat que pròximament hi haurà línies d'ajuts per l'adquisició d'aquestes estacions, que l'Ajuntament vol aprofitar.


respostes a "La Cala instal·larà abans de l'estiu diferents ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007