Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu - 181

10 . Oct, 2016 a les 13:15
per gfigueres a Sempre amb tu
1334 reproduccions
Bona tarda, encetem setmana amb el Sempre amb tu núm 181, on hem tractat aquestes seccions:

LES NOTÍCIES
- La recuperació de mitja plaça de docent a l'Escola Sant Jordi permetrà reforçar l'educació infantil a P3
- Els alumnes de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili visiten l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar

CLUB DE GASTRONOMIA
14 propostes amb el lluç, el polp, la gamba, el calamar o el bacallà, per exemple, com a protagonistes són les que ofereixen els bars participant en la ruta Tapamar, en aquesta edició de la Tapa Blanca. Fins al pròxim diumenge, i al preu de 2,50 euros la tapa i una beguda, teniu temps degustar aquestes originals tapes. Nosaltres us les presentem amb l'ajuda de l'Imma Brull.

L'ENTREVISTA
El teatre calero torna a l'escenari amb una adaptació de 'Sòcrates', una obra que explica el judici i les últimes hores del filòsof grec, condemnat a mort per pensar. Ens acompanyaran els directors del Grup Escènic de la Societat, Cultural, Esportiva i Recreativa, Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull, que també repassaran com va anar la representació de 'Boeing Boieng' d'aquest dissabte a Sabadell.

ABSENTA
Aquest dilluns, ens acompanyarà l'espai cultural Vicenç Boquera, una persona molt vinculada a la cultural local. Impulsor de moltes iniciatives culturals, destaca el seu pas per la presidència de la SCER o la creació de les 'Majorettes'. Fem un repàs a la seva vida amb l'Àngel Martí i en Ramon Gonzàlez, membres del col·lectiu Calacultura.


respostes a "Sempre amb tu - 181"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007