Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ametlla Diving es converteix en el primer centre de la demarcació en oferir el curs d'instructor PADI en submarinisme

28 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1452 reproduccions

El centre de busseig Ametlla Diving de l'Ametlla de Mar s'ha convertit en un dels pocs centres de la demarcació de Tarragona que disposa de l'acreditació de PADI 5 estrelles IDC, que permet que l'escola pugui realitzar cursos formatius per a instructors en el món del submarinisme.

Per aquest motiu, han organitzat el primer curs d'instructor PADI entre els dies 17 i 30 d'abril. Aquest curs, orientat a bussejadors professionals i amb una sèrie de títols, permet que els nous instructors puguin realitzar tota mena de cursos de busseig. La titulació, a escala internacional, permet treballar en molts països arreu del món.

El responsable d'Ametlla Diving, Miguel Ángel Medina, explica que la formació compaginarà tant la part teòrica com la pràctica, i que utilitzaran diversos espais per realitzar-la. «Se divide en varias partes: aguas confinadas, aguas abiertas, dos exámenes teóricos, presentación académica, una pruebas técnicas y un ejercicio de rescate. Para la teoría, utilizaremos el aula que tenemos en el Camping Ametlla. Para las aguas confinadas iremos en la piscina municipal del cem. Para las aguas abiertas, o bien saldremos de la embarcación del puerto pesquero o bien desde alguna de las calitas del pueblo». A més, al final del curs hi haurà un examen final que els candidats hauran de superar per rebre la certificació.

PADI és l'Associació Professional d'Instructor de Busseig, una de les principals escoles de busseig arreu del món, i que dóna nom a una sèrie de certificacions que acrediten el nivell de busseig de cada persona. El centre calero oferirà, a partir d'ara, des dels primers nivells d'aprenentatge fins als més avançats.respostes a "Ametlla Diving es converteix en el primer centr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 733,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007