Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els veïns de l'N-340 tornen cada dijous a tallar la via a l'Ametlla de Mar i els Cases d'Alcanar

09 . Feb, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
2091 reproduccions
El moviment veïnal 'Prou, AP-7 gratuïta ja!' ha tornat a iniciar els talls setmanals de l'N-340 a l'Ametlla de Mar i Les Cases d'Alcanar. Des del passat dijous, els veïns continuen amb les seves mobilitzacions habituals, que durant el gener s'havien traslladat als dissabtes i en diferents punts de la carretera nacional.

El tall número 137, que s'ha celebrat aquest dijous a les 16.15 h, arriba precedit pel balanç que el Servei Català de Trànsit ha fet sobre els accidents a les carreteres de la demarcació, que és on més es va reduir el nombre de víctimes mortals d'arreu de Catalunya. De fet, Trànsit valorava progressiva reducció de la sinistralitat a l'N-340, on es van registrar 7 morts l'any passat enfront dels 23 del 2014.

«Les xifres són una casualitat» diu el portaveu del moviment veïnal, Llorenç Navarro, que ha denunciat que el Servei Català de Trànsit vulgui «penjar-se medalles» per la reducció de morts a la via, perquè considera que s'ha fet a costa de construir «murs» a l'N-340.

«Estan impedint que la gent pugui circular. Hi ha formes de posar murs. Una és fer rotondes i línies contínues perquè no circuli la gent», subratlla. A la vegada, Navarro explica que «l'únic objectiu que hi ha» és que la concessionària de l'autopista AP-7 «tingui més trànsit i pugui fer més caixa».


respostes a "Els veïns de l'N-340 tornen cada dijous a talla..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007