Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

11 podis per a la natació calera

24 . Feb, 2017 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
2200 reproduccions
Els nedadors i nedadores de l'Àrea Municipal d'Esports (AME) de l'Ametlla de Mar van aconseguir 11 podis en la segona fase del Campionat Comarcal de Natació que va acollir dissabte passat la piscina municipal del cem La Cala. Aquesta és, una xifra que millora els 9 podis de la 1a fase.

En aquesta ocasió, a excepció de les categories benjamí i prebenjamí, van nedar en la modalitat de braça i papallona i van assolir fins a 4 primers llocs en el rànquing. «Estic molt contenta, ja que em donava per satisfeta si igualàvem els 9 podis de la primera prova» explica Griselda Gaseni, coordinadora de la secció de natació de l'AME.

Tot i els dèficits, detectats sobretot en les categories grans, «més que res per baixes en alguns d'entrenaments, els nostres nedadors van competir magníficament i van arribar els 11 podis. Amb la feina feta, la tercera prova ha de servir-los per a gaudir de la jornada i acumular experiència» subratlla Gaseni.

En categoria prebenjamí en 25 m hi tenim en primer lloc amb molt d'avantatge la Núria Piñol i en 3r lloc a la Clàudia Samarra. Cal dir que millorant temps la Gemma Gómez i la Clàudia Samarra en crol.

En prebenjamí masculí hi tenim a Joan Balfegó, que es posiciona 1r del rànquing fen un temps espectacular de 23,75 nedant braça, que és l'estil més lent. El segueixen, en segona i tercera posició, nedadors també caleros; Biel Ferri i Ian Margalef. Millorant Biel Ferri en 25 m crol la seva marca personal amb un temps de 17,70, el segon millor temps de la seva categoria.

En categoria infantil masculí, en 100 m nedats de braça i 50 m papallona respectivament, hi tenim per les tres primeres posicions del pòdium també a nedadors caleros; Víctor Jiménez, seguit de molt prop per Artur Juaranz. I en tercera posició l'Aitor Boyer.

Per últim, en categoria cadet femení, hi tenim en primera posició amb molt avantatge a Maria Gómez Navarro, obtenint molts bons resultats a la prova de 100 m braça amb gairebé 2" d'anticipació respecte a les seves rivals.

La següent i última fase comarcal, tindrà lloc el pròxim 18 de març a Tortosa.


respostes a "11 podis per a la natació calera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007