Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pronòstic superat i 11 podis provincials en natació

27 . Mai, 2016 a les 09:32
per gfigueres a La notícia del dia
1700 reproduccions

 Després dels 14 pòdiums comarcals i 16 territorials dels nostres nedadors, feia falta saber si podíem fer un bon paper i repetir resultats en el provincial, i així va ser, aconseguint un total d'11 podis en el Trofeu Diputació que es va celebrar dissabte dia 21 de maig a les instal·lacions del CEM La Cala.

Des del Camp de Tarragona varen participar: AE Natació Castellvell, L'Hospitalet de l'Infant, CN Vila-seca, CN El Vendrell, Chois Sport, Escola Isabel Besora, CEM La Pobla de Mafumet, CN Salou, PME Valls i de Les Terres de l'Ebre varen participar el Club Natació Tortosa, Club Natació Amposta, Escola Agustí Barberà, La Ràpita i La Sènia.

Cal remarcar que de 14 entitats , col·legis o clubs que varen participar, l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar va quedar a la quarta posició del medaller amb més nombre de pòdiums, superats només per Valls, Salou, Tortosa i Amposta.

En proves individuals tenim un campió provincial en modalitat 50m papallona, l'Artur Juaranz dins de categoria aleví, i en proves de relleus som campions provincials en 4x25 crol, amb els nedadors Jordi Enamorado, Ona Cervera, Artur Juaranz i Laia Núñez també en categoria aleví.

A més d'aquests resultats cal destacar també els subcampionats de :

- Laia Núñez en 50m papallona (Aleví)
- Artur Juaranz en 50m esquena (Aleví)
- Maria Gómez en 100m braça (Infantil)
- Aitor Boyer en 100m papallona (Infantil)
- Mael Wulcheleger en 100m braça (Cadet)
- Xavier Garrido en 100m crol i en 100m esquena (Cadet)

I dos terceres posicions:

- Víctor Jiménez en 100m braça (Infantil)
- Mael Wulcheleger en 100m crol (Cadet)

Ara cal continuar el pla d'entrenaments de cara a l' última cita d'aquesta temporada, la Final dels Jocs Esportius de Catalunya que tindrà lloc el dia 5 de juny al Vendrell.respostes a "Pronòstic superat i 11 podis provincials en nat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007