Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

sempre amb tu - 189

20 . Oct, 2016 a les 13:51
per gfigueres a Sempre amb tu
1406 reproduccions
LES NOTÍCIES
La Cala acull dissabte el 2n Campionat de Catalunya de Morra.
El subdelegat del govern espanyol a Tarragona respon al RACC que la mortalitat a l'N-340 s'ha reduït enguany un 80%. Transportistes alerten que no estan d'acord amb la solució del RACC per a l'N-340 i reclamen autopista gratuïta.

SORTIM A L'INSTITUT
La revista ‘Òmnium' de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, aquest curs estarà feta per sis alumnes de 3r d'ESO que ho faran voluntàriament, donat que fins ara formava part d'una optativa. Quatre d'aquests voluntaris seran avui amb nosaltres per explicar-nos quins temes tenen pensats, i quin ja han desenvolupat, de cara a la revista que presentaran a final de curs.

L'ENTREVISTA
Després de les darreres notícies referents a l'N-340, avui ens acompanya al programa Llorenç Navarro, portaveu del moviment veïnal ‘Prou, AP-7 gratuïta ja!' que ha titllat del pacte sobre les bonificacions d'un ‘tripartit' entre el Govern català, Foment espanyol i la concessionària de l'autopista Abertis. Aquesta tarda tornaran a tallar la carretera, a l'entrada de població.

FILA ZERO
Al Fila zero d'avui dijous destaquem 'La chica del Tren', adaptació del bestseller de Paula Hawkins, ambientada a Nova York. També 'El Contable', on veiem la doble vida de Ben Affleck interpretant un paper de dues cares: de dia un tranquil oficinista i de nit, un despiadat assassí amb síndrome d'Asperger.


respostes a "sempre amb tu - 189"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 454,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007