Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona reitera als veïns que no es renovarà la concessió de l'AP-7

19 . Set, 2016 a les 14:15
per drodriguez a La notícia del dia
1172 reproduccions
El govern espanyol en funcions continua reiterant que no renovarà la concessió de l'autopista AP-7 quan finalitzi l'any 2019. Així ho va traslladar en una reunió el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Emilio Ablanedo, als veïns de les Terres de l'Ebre que reclamen la gratuïtat de l'autopista. A l'espera que s'acabi concertant definitivament la reunió prevista amb el director de Carreteres del Ministeri de Foment, Jorge Urrecho, els veïns van reclamar a Ablanedo conèixer el cost d'un possible alliberament de la via de pagament, fiscalitzant els guanys i les inversions efectuades per la concessionària Abertis. Això, asseguren, podria revelar un cost inferior al previst i, per tant, avançar la possible gratuïtat.

Tot i que l'anunci sobre l'extinció de la concessió de l'AP-7 el 2019 no suposa cap novetat respecte al discurs que l'exministra de Foment, Ana Pastor, havia reiterat públicament durant els últims mesos al govern espanyol en funcions, el subdelegat va intentar tranquil·litzar els veïns amb el mateix argument, és a dir, que l'AP-7 passaria a mans de l'Estat i, presumiblement, seria d'accés gratuït. El subdelegat, fins i tot, hauria admès que la manca d'inversions en els trams de l'autovia A-7 pendents a les Terres de l'Ebre s'emmarcaria en aquest context: l'autopista de peatge actual passaria a convertir-se en autovia.

El portaveu del moviment veïnal, Llorenç Navarro, ha qualificat de «correcta» i «molt positiva» la trobada amb Ablanedo. Navarro, però, entoma aquest anunci amb escepticisme. Especialment, quan es posa en relació amb l'altre gran cavall de batalla obert pels veïns i que volen traslladar directament i de forma urgent al director general de Carreteres: l'aturada de les obres de construcció de les onze rotondes i la senyalització d'una doble línia contínua al llarg de 66 quilòmetres del tram ebrenc de l'N-340.


respostes a "El subdelegat del govern espanyol a Tarragona r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 671,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007