Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda de la Cala oferirà dissabte el seu concert d'intercanvi amb l'Associació Musical Vall d'Albense

29 . Jul, 2016 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1404 reproduccions
Una interessant proposta musical per dissabte al vespre és la que oferirà la Banda de la Cala. Després que el passat divendres la pluja no permetés finalitzar el concert de germanor entre la banda calera i l'Agrupació Musical l'Emburgada –que sí que es va dur a terme al Perelló dissabte a la nit–, la Banda de la Cala completarà el cicle d'intercanvis que ha realitzat enguany amb el concert d'intercanvi amb l'Associació Musical Vall d'Albense de la Vall d'Alba. Els músics caleros ja van desplaçar-se per realitzar la primera trobada a l'abril, i ara seran els músics d'aquesta població qui visitin l'Ametlla de Mar.

La cita serà aquest dissabte a les 20.00 h de la tarda a la Plaça Joan Miró «cercant l'horari per poder aglutinar el màxim nombre de gent possible, vam entendre que les 22.00 h de la nit potser era una mica tard per molta gent» explica Emilio Cabello, director de la Banda de la Cala, que comenta que faran un concert molt similar al que havien de fer la passada setmana, tot i que han canviat alguna obra. «No hi faltarà el pasdoble, alguna peça més lleugera i les obres simfòniques, a més d'algun arranjament de pop més innovador amb una versió del 'Happy' de Pharrell Williams. Tenim ganes de cloure la temporada de la Banda, que ha estat molt intensa i molt interessant» sentencia.

Foto: Alfonso Domínguez


respostes a "La Banda de la Cala oferirà dissabte el seu con..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007