Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de la XI Trobada de Vela Llatina

14 . Jul, 2016 a les 13:31
per gfigueres a La notícia del dia
1246 reproduccions
La XI Trobada de Vela Llatina del Golf de Sant Jordi que ha tingut lloc aquest cap de setmana entre Deltebre i l'Ametlla de Mar ha estat tot un èxit que ve a consolidar el projecte iniciat ara fa 10 anys per l'Associació de Vela Llatina La Cala. Hi van participar 21 embarcacions tradicionals provinents d'indrets de l'arc nord-occidental de la Mediterrània: Sanary Sur Mer, La Camarga, Colliure, L'Escala, Calella, Palamós, Barcelona, Calafell, Cambrils, el País Valencià entre d'altres i a banda de la flota de l'Ametlla. A més a més, l'onzena trobada calera va tenir un al·licient extra com fou la navegació pel tram final de l'Ebre, recuperant de forma simbòlica el que es coneixia com a "ruta de l'arròs".
L'Associació de Vela Llatina La Cala es troba a les portes d'acollir l'any vinent un gran esdeveniment com serà la celebració de la gran Festa del Mar que promou i organitza la Federació Catalana de Patrimoni Marítim i Fluvial, actualment presidida per la mateixa Associació de Vela Llatina de l'Ametlla.


respostes a "Èxit de la XI Trobada de Vela Llatina"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 780,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 219
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007