Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El programa Divendres de TV3 ha mostrat els actius de l'Ametlla de Mar per tot Catalunya

12 . Feb, 2016 a les 11:36
per drodriguez a La notícia del dia
874 reproduccions
Durant aquesta setmana, el programa Divendres de TV3 ha estat present a l'Ametlla de Mar. De dilluns a dijous, el programa ha connectat en directe amb la població per mostrar els atractius més interessants de La Cala. L'espai, que ha conduït Espartac Peran des del municipi i Helena Garcia Melero des de plató, ha mostrat actius com les Jornades Gastronòmiques de la Galera, el Tuna-tour o els vaixells enfonsats.

A tall d'exemple, dilluns es va fer un repàs al vocabulari i refranys locals, amb la participació de diferents caleres i caleros, es va poder veure a Los Xics Caleros realitzant un pilar a la mar o escoltar al cantautor local Miquel del Roig. Dimarts la cuina de la galera va ser protagonista amb diferents restauradors locals, però també conèixer les històries del món pescador i diferents curiositats marines i veure en directe la subhasta del peix.

Durant aquests dies el programa s'ha instal·lat a la contrapunta del port pesquer de l'Ametlla de Mar. Aquest divendres serà un grup de ciutadans del municipi qui viatjarà fins a Barcelona i participarà en el programa com a públic a plató. El programa es pot seguir a partir de 16.40 h a TV3.


respostes a "El programa Divendres de TV3 ha mostrat els act..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007