Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Banc dels Aliments necessita oli, llet, conserves i aliments infantils en el Gran Recapte

24 . Nov, 2016 a les 19:30
per drodriguez a La notícia del dia
841 reproduccions
Aquest divendres 25 i dissabte 26, el Banc dels Aliments duu a terme la vuitena edició del Gran Recapte d'Aliments. Amb el lema 'La màgia la poses tu!', fan una crida especial perquè els ciutadans aportin oli, llet, conserves de peix i carn, i aliments infantils perquè són els més necessitats. A través d'aquesta iniciativa, esperen recollir els aliments que han de servir per atendre les persones que estan en situació de pobresa alimentària.

L'any passat, a l'Ametlla de Mar, es van recollir 4230 quilos i els responsables locals esperen que es pugui mantenir o incrementar la xifra en la campanya d'enguany. Els aliments recollits aniran directament a parar a les famílies de l'Ametlla de Mar que ho necessitin.

La coordinadora local del Gran Recapte, Dolors Cervera, que demana la col·laboració dels caleros perquè «hi ha aliments que són prioritaris». Els més necessaris són «la llet, l'oli, els productes de conserva de carn i peix, sucre, farina i productes infantils com el cacau amb pols», comenta. I remarca que són «els que més necessitem per a la gent que estem ajudant».

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mayte Puell, també ha fet una crida a la participació en aquesta acció solidària. «Creiem que és el moment més indispensable per manifestar la solidaritat calera i venen temps complicats. Són èpoques de sensibilització i mentalització», explica Puell.

Enguany arreu del país s'habilitaran 2.500 punts de recollida, 4 dels quals al terme de l'Ametlla de Mar. Els supermercats on hi haurà voluntaris recollint els aliments seran el Dia del carrer Països Catalans, el Mercadona de la carretera d'accés al municipi, i els Spar de l'avinguda Batlle Josep Pijoan i el carrer Santiago Rossinyol.

«Ara mateix tenim més de 50 voluntaris, però ens farien falta una desena per acabar-ho de completar» diu Cervera, enumerant que faran quatre torns al matí i quatre a la tarda durant divendres i dissabte.

Per exemple, hi ha supermercat on «cal com a mínim 3 voluntaris per torn, perquè hi entra molta gent i has de poder convidar-los a tots a participar en el Gran Recapte». Dins aquesta xifra de voluntaris també s'hi compta l'equip de voluntaris que s'encarregarà, una vegada finalitzada aquesta acció, de classificar tots els aliments donats.

Una cercavila musical per ajudar al Gran Recapte
La Banda de la Cala se sumarà també al Gran Recapte amb una cercavila musical pel nucli urbà de la població aquest divendres, a partir de les 19.00 h, amb l'objectiu de recollir aliments «per a les persones més necessitades de l'Ametlla de Mar». Una iniciativa que sorgeix perquè «creiem que és interessant ajudar a les famílies que desgraciadament ho necessiten» explica Jordi Vendrell, representant de la comissió de direcció de la Banda.

La música sonarà pels carrers el municipi, anant als supermercats que participen en el Gran Recapte, i animant a la ciutadania que participi i faci les seves donacions. «Demanarem que aportin el seu granet de sorra, amb un quilo d'arròs, un litre d'oli o paquet de galetes, per exemple» diu Vendrell. Aquesta activitat està organitzada amb el Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre.


respostes a "El Banc dels Aliments necessita oli, llet, cons..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007