Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Donació de sang

20 . Feb, 2013 a les 13:05
per otomas a La notícia del dia
2199 reproduccions
Des de l'Associació de Donants de Sang de les Terres es prepara per al proper dimarts, 26 de febrer, una recollida de sang a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa a partir de les cinc de la tarda. L'Ametlla de Mar tradicionalment ha estat una de les poblacions que ha encapçalat les donacions de sang. Unes donacions que es realitzaven periòdicament cada tres mesos. Darrerament, però, el nombre de donacions a la localitat a disminuït. Des de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar la regidora Mari Carme Martí anima als caleros a donar sang i solidaritzar-se amb la causa tal com ho han fet durant anys.
"Des de la regidoria de Sanitat volem animar a tothom a que participin en la donació de sang prevista pel dimarts 26 de març a la sala de la Societat.  Durant molt de temps hem estat una de les poblacions que més donacions fèiem, i ara sé que ho podem tornar a ser", subratlla Mari Carme Martí.
Recordem que, de fet, aquest dimarts la premsa es feia ressò de les dades del Banc de Sang i Teixits corresponents al 2012, que han situat per primera vegada la regió sanitària ebrenca com la segona de Catalunya pel que fa als índexs de donació. Concretament, pel que fa al Baix Ebre, se situa en les 41,4 donacions per cada mil habitants, encara per sobre de la mitjana catalana ( que l'any passat va ser de 36,39).


respostes a "Donació de sang"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 783,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007