Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou accident N-340

18 . Set, 2015 a les 12:36
per fcallau a La notícia del dia
1971 reproduccions
Dos ferits menys greus en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a l'N-340 a l'Ametlla de Mar
Han ser evacuats en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Dues persones van resultar ferides menys greus aquest dijous a la tarda en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a l'N-340 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), segons el Servei Català de Trànsit. El sinistre va passar cap a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 1.119 d'aquesta via després que un camió punxés una roda i el seu conductor en perdés el control envaint el sentit contrari. El xoc es va produir quan un altre camió el va intentar esquivar. A conseqüència de la topada van resultar ferits menys greus dos homes, un de 58 anys i un de 39 anys. Tots dos van sert traslladats en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
Els Bombers van haver de rescatar el conductor de la furgoneta, que va quedar atrapat després de l'impacte. L'home, un veí de l'Ametlla de Mar de nacionalitat alemanya, hauria patit una fractura de clavícula. Finalment, no va ser necessari activar l'helicòpter mèdic que es va desplaçar fins al lloc dels fets. Sis dotacions dels Bombers, quatre dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies van actuar al lloc dels fets on també s'hi va personar la Policia Local. A conseqüència del sinistre es va haver d' alterar el trànsit de la via, que durant unes hores es va vehicular per un sol carril.
Aquest és el tercer accident important, tot i que, sortosament, aquest cop sense víctimes mortals, que es produeix a la carretera N-340 en els últims deu dies. Els dos anteriors, a només deu quilòmetres de distància, al veí terme del Perelló, es van tancar amb un balanç de quatre morts. Arran d'aquests sinistres, alcaldes i veïns de la zona s'han mobilitzat per reclamar solucions imminents a l'elevada accidentalitat de la via, que registra el pas de més de 4.000 camions diaris, segons el Departament de Territori i Sostenibilitat.
Ajuntaments i veïns reclamen una solució provisional i immediata per al trànsit pesant, amb la desviació obligatòria i bonificada per l'autopista AP-7, mentre no es construeixi la projectada autovia A-7, paral·lela a la carretera i al vial de pagament.


respostes a "Nou accident N-340"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007