Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Futbol base en marxa

04 . Set, 2015 a les 09:27
per fcallau a La notícia del dia
1817 reproduccions
El futbol base federat es posa en marxa
Una vuitantena de jugadors repartits en cinc equips alevins, infantils i cadets, han començat la pretemporada aquesta setmana.

Aquesta setmana ha començat l'activitat dels equips de futbol base federats de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar. Una vuitantena de joves jugadors repartits en un total de cinc equips, dos de categoria aleví, un de categoria infantil i dos més de categoria cadet. Cal recordar que l'equip juvenil és responsabilitat, d'igual manera que el primer equip, de la SCER de l'Ametlla de Mar.
Aquest any, igual que l'any passat, hi haurà dos alevins, l'A i el B, que jugaran a la mateixa categoria, la 2a divisió, donat que l'any passat l'A va perdre la categoria,  tot i que s'havia comentat que la podia mantenir donat que l'objectiu era incrementar el nombre d'equips de la 1a divisió. Finalment no ha estat així i s'ha acabat confirmant el descens.
A la categoria infantil, a diferència de l'any passat, aquesta temporada només s'ha inscrit un sol equip que militarà a la 1a divisió. Això sí, amb un grup nombrós de 25 integrants, el màxim nombre de fitxes possibles i que barrejarà, a diferència de l'aleví, els jugadors de primer any amb els de segon.
On també s'han produït canvis ha estat a la categoria cadet on en lloc d'un equip aquest any, donada la gran quantitat de jugadors procedents de l'infantil i de noves incorporacions,  s'han inscrit dos equips.
Segons Silvia Argentó, coordinadora del futbol base de l'Àrea Municipal d'Esports, "seguirem intentant mantenir la mateixa filosofia, que és la que ens ha portat a tenir cinc equips federats, ja que entenem que la feina que s'ha fet fins ara s'ha fet bé. L'únic canvi que introduïm és que les noves incorporacions en categoria aleví, i la gent que comença de nou o es vol introduir al món del futbol, comencin al B ja siguin de primer o segon any. Els hi entra el cuquet de jugar a futbol per primera vegada, estan en una edat avançada i intentarem que no perdin la il·lusió, però els posarem amb el B. D'aquesta manera podrem mantenir els blocs de treball que portem des  que arrenquen al futbol base fins que es van fent més grans".
L'Aleví B serà entrenat per l'Edgar Pastó i Franc Martí, mentre Ignasi Llorenç i Erik Jose entrenaran l'Aleví A. L'infantil serà entrenat per l'Ivan Romeu i Jordi Estrada, i els cadets seran responsabilitat de Josep Madrid i Robert Brooskbank.


respostes a "Futbol base en marxa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007