Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

11 de Setembre

10 . Set, 2015 a les 11:32
per fcallau a La notícia del dia
1551 reproduccions
Diada solidària, reivindicativa i musical
L'Ametlla de Mar celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb actes de tota mena i un acte central l'11 de setembre a la Plaça Catalunya.

Aquest dijous a la tarda, amb la Festa solidària "La cultura de l'Ametlla de Mar amb els refugiats de Síria", s'iniciaran els actes organitzats en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Els actes institucionals s'han concentrat divendres 11 de setembre amb la recepció oficial a partir de les 10 del matí a l'Ajuntament, la desfilada amb la participació de la Banda de Música de La Cala, la Banda de Cornetes i Tambors i la Coral Verge Candelera. L'acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc com és habitual a la Plaça Catalunya a partir de les 11.30. Aquest any l'encarregada d'hissar la senyera serà Teresa Estrada Pijoan, presidenta de la Creu Roja de l'Ametlla de Mar.
Vicent Llaó, regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha explicat que, "la Diada d'aquest any és importantíssima, ja que per a la gent que és independentista veure que després de tants anys en aquestes eleccions podem treure un resultat per tal d'assolir allò que hem desitjat i que molts hem somiat i que ara ho veiem a tocar, no té nom. Per a mi és important i vital i més a l'inici de la campanya del 27-S. La gent que realment vol independència i que veu l'11 de setembre com una reivindicació nacional i no com una festa més del calendari, crec que ens hauríem de mobilitzar massivament per fer actes als pobles i reivindicar per anar a votar en massa, donar un cop de puny damunt de la taula i dir que volem ser un país".
Els actes clouran dissabte a la nit amb el concert que tindrà lloc a partir de les 22.30h a la Plaça Nova a càrrec del cantautor Miquel del Roig.


respostes a "11 de Setembre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007