Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Governació impulsa el Pla de Mobilitat d'aquest estiu

13 . Jul, 2017 a les 17:30
per drodriguez a La notícia del dia
1433 reproduccions
Amb l'arribada dels mesos d'estiu, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha posat en marxa el Pla de Mobilitat, després del bon balanç de les actuacions realitzades l'estiu passat.

Entre les novetats més importants destaca el canvi de la ruta per accedir al carrer Rossell, que serà únicament possible per als veïns i ho hauran de fer des del carrer Pau Casals i pel carrer Sant Joan.

Una altra de les novetats, és que no es limitarà el transit rodat a la part inferior del carrer Andreu Llambrich i no es posaran pilones que limitin l'accés des del carrer Sant Joan cap avall, bàsicament per facilitar l'accés dels vehicles de seguretat en cas de necessitat. D'aquesta manera només quedarà limitat el transit del carrer Andreu Llambrich, en el tram comprés entre el Carrer Sant Joan i fins al Llibertat.

Joan Manel Tello, regidor de Governació, Sanitat i Ensenyament, ha subratllat que «la població creix molt a l'estiu i la forma de poder anar als comerços, és deixar espais i que la gent pugui caminar tranquil·lament per certes zones. És una prova pilot, mirarem com funciona, escoltarem la valoració que en fan els veïns i els comerciants, i si hi ha alguna cosa que no funciona, es canviarà. La nostra intenció és ampliar més zones de vianants».

Cal recordar que hi ha alguns carrers amb bars i restaurants que a partir de les 19 h i fins a les 2.30 h queden tallats al transit rodat, a excepció del carrer Cervantes, en el que la presència de locals musicals, obliga a tallar el transit entre les 12 de la nit i les 3 de la matinada.

Pel que fa a les tasques de control i vigilància, es tindrà especial prioritat per sancionar aquells vehicles que estiguin aparcats en pas de vianants, zones de càrrega i descarrega i zones habilitades per a discapacitats.respostes a "La regidoria de Governació impulsa el Pla de Mo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 685,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007