Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

14 . Mai, 2013 a les 14:44
2497 reproduccions
-L'Institut Mare de Deu de la Candelera de l'Ametlla de Mar organitza un sopar per al divendres 24 de maig per a exalumnes, professors i exprofessors amb motiu del 25è aniversari del centre.
Sopar pica pica al preu de 25 euros i discoteca al gimnàs  amb entrada lliure.
Per més informació podeu truqueu al 977 45 64 42 o envieu un email a e3006976@xtec.cat. També us podeu informar a WWW.xtec.cat/iescandelera.
-1er Trofeu l'Ametlla de Mar de Ball esportiu

Dissabte 18 i diumenge 19 de maig, al Poliesportiu Municipal Galetet tindrà lloc el  Campionat de Catalunya de Clubs de Ball esportiu, Primer Trofeu l'Ametlla de Mar i Open Wheelchair amb cadira de rodes.
Amb la participació de 200 parelles de ball de tot l'estat espanyol competint a l'Ametlla de Mar.
Entrades a preus populars.

Organitza: el Club de ball esportiu Making Dance i la Federació Catalana de Ball esportiu amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Esportcat i la federación Española de Baile Deportivo.

- Per diumenge 19 de maig a les 6:30 h de la tarda, a la sala de la societat, es representarà l'obra de teatre infantil  "Els musics de Bremen", a càrrec d' alumnes de l'escola de l'Ampolla.

-El banc de sang i teixits comunica a totes les persones que vulguin donar sang, que el dimarts dia 21 de maig, de 5 a 9h de la tarda, estarà el bus al moll pesquer de l'Ametlla de Mar.
Necessitem la teva donació, vine a donar sang!

- L'area municipal d'esports organitza per al dissabte dia 18 de maig al matí, el  I open Mix Pàdel 2013 a l'Ametlla de Mar. Inscripcions obertes fins dimecres dia 15, per més informació i per inscripcions al CEM la Cala, a la zona esportiva, telèfon 977 10 38 97.
cemlacala@ametllamar.cat
-L'Institut Mare de Déu de la Candelera informa que fins al dia 24 de maig s'ha obert el periòde de preinscripció per a batxillerats i cicle formatiu de gestió administrativa.
Per més informació podeu passar per la secretaria del centre.

-S'ha perdut un cordonet d'or fi amb una creu petita de rubí i un penjoll amb una turquesa.
Si algú ho ha trobat  que és posi en contacte amb la policia local o que truqui als telèfons  977 45 70 66  / 686 05 54 38

-La S.C.E.i R comunica el nou horari d'atenció al públic de l'oficina de la societat és dimarts i dijous de 5'30 a 8 h. de la tarda

-El servei de recaptació municipal informa que s'han posat al cobrament els rebuts de la taxa per la recollida d'escombraries i exaccions municipals del casc urbà i de la urbanització Roques Daurades corresponents a l'exercici 2013. L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9 del matí fins les 2h de la tarda.
-La Llar d'Infants Municipal Xerinola informa que  divendres  17 de maig finalitza el període de preinscripció per al curs 2013/14.   
Per fer la preinscripció cal que us adreceu al centre, de  9 h a la 13h on se us facilitarà la sol·licitud pertinent, per formalitzar-la, haureu de portar la següent documentació :
·    Original i fotocòpia del llibre de família. ( pagina del nen/na)o altres documents relatius a la filiació.
·    Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.
·    Original i fotocòpia del DNI de l' alumne , si en té.
·    Original i fotocòpia de la targeta Sanitaria individual ( TSI) de l' alumne o l' alumna   
 

-Posa't radiant al CEM la Cala amb la promoció del Servei de bronzejat.
 Per més informació, al CEM la Cala a la zona esportiva municipal, telèfon: 97710 38 97.

 - Calacultura organitza el IV premi nit de poesia al carrer .
Per més informació, podeu consultar les bases
 a : calacultura@hotmail.com

-L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica  a tots els interessats en passar la ITV de la seva motocicleta, que us podeu passar a apuntar per les oficines d'atenció al ciutadà amb les dades del vehicle i un número de telèfon de contacte.

  -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.

-La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


-La farmàcia de guàrdia fins el 10 de maig és la de J. Pedrola.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007