Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros, els Minyons de Terrassa i els Xiquets de Cambrils a la Diada al Castell

21 . Abr, 2015 a les 15:06
per otomas a La notícia del dia
2180 reproduccions
Des de Los Xics Caleros ja ho tenen tot a punt per la 33ª Diada al Castell. Aquest 26 d'abril estaran acompanyats dels Minyons de Terrassa i els  Xiquets de Cambrils. Tot un luxe. Entre els seus reptes , tot i que compten amb diverses baixes, és carregar el 3d6 amb agulla, el 4d6 amb agulla, 3d6, i 4d6.
" Tot i que estem en un moment encara de preparació esperem que aquest diumenge puguem carregar castells com el 3d6 o el 4d6. A més, s'ha d'agrair la feina que estan fent tots els companys de la colla que s'encarreguen de la logística i organització per rebre als Minyons i Xiquets", subratlla Ruth Freixedas
Amb tot prop de 600 castellers desembarcaran a la platja de Sant Jordi per tocar el cel amb les mans. Colles de referencia que mostraran les seves construccions i ajudaran als Xics Caleros a fer pinya per aixecar els seus castells. Des dels Xics Caleros es fa una crida a que aquest diumenge la gent que participa de la festa s'animi a fer pinya i viure l'experiència de ser casteller encara que sigui per un instant.


respostes a "Los Xics Caleros, els Minyons de Terrassa i els..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 2808
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007