Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bona participació local l'Internacional de Kempo amb 15 pòdiums

16 . Jun, 2011 a les 09:11 | 00:01:28
per gfigueres a La notícia del dia
2197 reproduccions
Dissabte passat va tenir lloc a l'Ametlla de Mar el triangular internacional de Kempo Karate amb la participació d'escoles i clubs representants d'Itàlia, Portugal i l'Estat Espanyol, destacant la participació de prop d'una trentena d'integrants del Club de Kempo La Cala.

El mestre Adolfo Luelmo, 8è dan i president de la Federació Espanyola de Kempo Karate i de la LTKKA a Espanya, Portugal i Itàlia en feia un bon balanç de la organització. El mateix Luelmo va fer un seminari durant tot el matí.

Per la tarda a la competició, el balanç de la participació calera es molt positiu, segons Jordi Garcia, instructor del club local, que va destacar els trofeus aconseguits.

Així cal destacar els primers llocs de Suman Sresta en forma, l'Antonio Balfegó en combat i Jose Luis Gómez en forma amb arma.

El segon lloc de Sònia Ruiz en forma per equip, Angel Brull en forma individual, Eduard Ariño en tècniques, Sonia Gorres en combat i Jordi Callau em forma.

I els tercers llocs de Jose Luís Gómez en combat, Sònia Ruiz en tècniques, Àngel Brull en tècniques, Marc Vinaixa en combat, Sonia Gorres en forma amb arma, Anaïs Cañagueral en tècniques i Joan Gregori en Forma.

La competició fou organitzada per la Federació Espanyola de Kempo Karate i de la LTKKA a Espanya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Finalment uns tràmits burocràtics van impedir la participació de la representació de la República Dominicana que no van poder sortir del país.


respostes a "Bona participació local l'Internacional de Kemp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 650,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 113
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007