Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera guanyen el segon premi del concurs de vídeos contra la violència de gènere

22 . Des, 2015 a les 13:15
per drodriguez a La notícia del dia
920 reproduccions
Alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Cristòfol Despuig i de primer de batxillerat de l'Institut Joaquín Bau de Tortosa han obtingut el primer premi del concurs de curtmetratges contra la violència de gènere, en les categories de secundària i de batxillerat, respectivament. Han estat guardonats amb el segon premi alumnes de quart d'ESO de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar i de primer de batxillerat de l'Institut de Roquetes.

Aquesta quarta edició ha aconseguit una gran participació, amb un total de 51 vídeos presentats, dels quals els 18 finalistes es van projectar durant la jornada, amb l'assistència de prop de 200 estudiants d'ESO, batxillerat i cicles formatius de la comarca.

En el marc de la Jornada amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere, l'Oficina de Joventut del Baix Ebre, amb la col∙laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre, l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar i Família de la Generalitat, organitza anualment aquest concurs de curtmetratges encaminat a educar els joves contra la violència de gènere.

A través de la realització d'un vídeo, els estudiants d'ESO i batxillerat o cicles formatius de la comarca han d'aportar la seuva visió sobre la violència de gènere.


respostes a "Alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candele..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007