Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Vaga a l'Institut

07 . Feb, 2013 a les 13:16
per otomas a La notícia del dia
2783 reproduccions
Del 5 de febrer fins el 7 de febrer inclòs, milers d'estudiants arreu de l'Estat s'han sumat a la vaga i les protestes contra la reforma educativa del Ministre d'Educació, José Ignacio Wert. Unes protestes impulsades pels sindicats d'estudiants.
En el cas de l'Institut Mare de Déu de la Candelera el seguiment de la vaga ha estat del 100% a Batxillerat i Cicles Formatius. Pel que fa a 3er d'ESO i 4at d'ESO, el primer dia es van sumar a  al vaga entorn del 90% dels alumnes.  El darrer dia, el 7 de febrer, el seguiment  fou de vora el 80 % dels alumnes de 3er i 4at d'ESO.
"Des del de l'Institut a l'Ametlla de Mar el seguiment de la vaga podem dir que ha estat massiu. En Batxillerat i Cicles un 100%, i 3er i 4at una mica menys, però també ha estat significativa. Crec que a les Terres de l'Ebre el seguiment de la vaga ha estat considerable" remarca Xavier Sànchez, Director de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.
A Tarragona uns 300 estudiants de Secundària i de Formació Professional es van  manifestat , el 6 de febrer, des de la plaça Imperial Tarraco fins davant la delegació d'Ensenyament de la Generalitat, on van llegir diversos manifestos. Els estudiants van rebre el suport d'altres entitats com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca o la Plataforma en Defensa dels Drets Públics.
Pel que fa a la ciutat comtal; uns 4.000 estudiants segons el Sindicat d'Estudiantes i 1.900 segons la Guàrdia Urbana de Barcelona es van manifestar el 6 de febrer, també, pel centre de Barcelona contra el projecte de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (Lomce), i també contra les retallades i les polítiques educatives a Catalunya.


respostes a "Vaga a l'Institut"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1021,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007