Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes afectats per l'N-340, enutjats per la reaparició dels cons per regular el trànsit

19 . Oct, 2015 a les 12:30
per drodriguez a La notícia del dia
1494 reproduccions
El Servei Català de Trànsit es va comprometre a presentar mesures alternatives a l'abalisament amb cons amb què es prohibeixen els avançaments els dies de més trànsit a l'N-340, entre l'Ametlla de Mar i el Perelló. La proposta per concretar alternatives als polèmics cons, que el Servei Català de Trànsit es va comprometre, no ha arribat. Els alcaldes insisteixen en el fet que la instal·lació de cons genera encara més inseguretat a una via col·lapsada i carregada de sinistralitat, i la consideren una mesura prescindible.

Explicacions clares i concises li demanaran al subdelegat provincial del govern espanyol, Jordi Sierra, demà dimarts a Tarragona. Els batlles confien a resoldre, quina de les diferents propostes que va anunciar la ministra de Foment, Ana Pastor, preveu dur a terme el ministeri per acabar amb la sinistralitat de la nacional.

Les diferents declaracions de la ministra Ana Pastor aquesta setmana sobre la finalització de la concessió de l'AP-7, el desdoblament de l'N-340 o la construcció de rotondes, entre altres, mantenen preocupats els alcaldes. Expliquen que no saben si les mesures a prendre estan fetes en un context realista o pensades per la proximitat dels comicis generals.


respostes a "Els alcaldes afectats per l'N-340, enutjats per..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007