Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La patxanga

18 . Gen, 2011 a les 10:02
per otomas a La patxanga
2033 reproduccions
Amb l'equip del programa al complet, Oscar Fornós, Jose Mari Llaó, Juanjo Balfegó i Francesc Callau, han parlat de la trajectòria del 1r equip de La Cala a la lliga de 2ª regional, i sobre tot de l'increment de la diferència del Barça al Madrid en la classificació de 1ª Divisió, després de l'ensopegada del Madrid al camp de l'Almería.


respostes a "La patxanga"

Carajillo Carajillo
18 . Gen, 2011 a les 22:45

Fitxeu un 9 al mercat d'hivern com el Madrid, perque amb el "Benzema" que teniu no en fareu gaires de gols.Hi si no teniu "perros para ir de caza, tendreis que ir con gatos", heu de ficar un parell de collons i mossegar cada pilota, quedin 5 o 30 minuts, la tingui el seu porter o el seu davanter. Animos i no tireu per la borda la gran 1ª volta que heu fet. I una mica de imatge d'equip, lo del vostre número 7 protestan-ho tot i despres de que l'arbit li traigues la groga, està 10 minuts caminant i passant de tot, i lo del porter que només que s'acaba el partit sen va directe al vestuari sense donar la mà al contrari, sigueu humildes i mal perdre tenim tots però em de sapigue perdre. Gran partit de l'Angel, felicitats!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 602,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007