Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aprova un pressupost de 29.122.883,86 euros

27 . Gen, 2015 a les 14:25
per gfigueres a Ajuntament
1761 reproduccions
El plenari va aprovar aquest dilluns, 26 de gener, el pressupost general de l'Ajuntament , i de la plantilla orgànica, per a l'exercici 2015 amb el vot afirmatiu de CiU, el vot negatiu de l'oposició PP,PSC i ERC. Així, l'Ajuntament ha aprovat un pressupost  consolidat de 29.122.883,86 d'euros.
Si desglossem el pressupost veiem que el pressupost de l'Ajuntament és de 15.259.839,07 euros, un 0,80% inferior al del 2014, per tant, pràcticament similar. Cala Gestió 13.298.769,28 euros, Cala Serveis de 719.333,48 euros, i el CEM 430.990,10 euros.
Pel que fa a l'estalvi net  consolidat és de 192.919,57 euros. I el de l'Ajuntament és de 83.065,88 euros.
D'altra banda, pel que fa al rati d'endeutament consolidat  és del 131,58%. A l'altre costat de la balança trobem les inversions on una de les més rellevants és la finalització de la carretera d'accés sud amb 1.928.918 euros.
Antoni Montagut, portaveu de l'equip de govern: "entenem que és un pressupost realista amb les condicions que tenim avui dia, condicions econòmiques existents. Hem rebut les crítiques de l'oposició com no podia ser d'una altra manera. Més de la trajectòria d'aquests darrers anys que no al pressupost que avui presentàvem. Però entenem que aquest pressupost ha de poder fer front, a qui entri després de les eleccions municipals, assumir, els deutes que té l'Ajuntament. També li genera unes oportunitats de creació d'ocupació i creació de riquesa per tot el poble" .
Joan Font, PP: "la majoria absoluta de CiU ha deixat a un gegant, que és la Cala, amb peus de fang. Han deixat un poble totalment hipotecat, així el proper govern que sortirà de les eleccions ho tindrà molt difícil. Això ha sigut el final del pressupost d'una gestió, des del punt de vista financer, equivocat".
Jordi Gaseni, ERC: "avui CiU ens ha presentat un pressupost pel 2015 que veiem amb dificultats perquè representa un endeutament més gran que mai. Tot això són dificultats que s'hauran de tenir molt en compte. A partir d'aquí ha sigut un ple on, el màxim que podem destacar, és aquesta "despedida" amb un pressupost que és de mínims. Però que deixa l'Ajuntament molt hipotecat. Segurament tindríem el mateix però sense deure un ral".
Antonio Espuny, del PSC: "aquest és el darrer pressupost dels dotze amb l'Andreu Martí, al capdavant, que a portat a l'Ametlla de Mar a un situació desastrosa econòmicament. Tal com he dit al ple, si els responsables polítics s'enduguessin les deutes generades a casa les coses serien diferents. Amb els diners que han entrat de manera extraordinària als pressupostos n'haguéssim tingut prou per cobrir els costos de les tres obres emblemàtiques i ara no deuríem res a ningú".
Un altre dels punts destacats va ser l'aprovació per unanimitat de tots els grups del plenari (CiU, PP, ERC, PSC) de la ratificació de l'acord de la Junta de Govern Local, de creació de la Comissió Gestora de la Destinació de Turisme Esportiu de l'Ametlla de Mar. El certificat de destinació de turisme esportiu especialitzat en submarinisme i vela , que atorga la Generalitat, es preveu que es lliuri des de la Conselleria  d'Empresa i  Ocupació, a través del conseller Felip Puig, a l'Ametlla de Mar abans de Setmana Santa.respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aprova un pres..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 154
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007