Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Jun, 2010 a les 12:53
1954 reproduccions
Obrim la setmana amb la notícia que dissabte es van hissar les cinc banderes blaves que un any més s'han atorgat a la nostra població en reconeixement a la bona qualitat i sostenibilitat de les platges caleres. A comarques, sortim amb la informació sobre que Catalunya es prepara per afrontar un estiu difícil per l'elevat risc d'incendis forestals. I el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha demanat a CIU que sigui clara amb el cas Palau per evitar ombra de dubte sobre futures decisions polítiques. A Ascó, ha finalitzat la 19ena recàrrega de combustible i se sincronitza a la xarxa elèctrica. I a Tarragona, els casaments civils gairebé tripliquen els enllaços religiosos a la demarcació. I a Flix, d'una banda reben més de 250 milions d'euros, dels que gran part van destinats a la descontaminació del pantà de Flix i d'altre el municipi tindrà un hotel de quatre estrelles i un alberg al meandre de l'Ebre.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007